دانش تورا راهنمایی می کند و عمل تورا به مقصد می رساند. مولا علی (ع)

آمار مطالب

کل مطالب : 159
کل نظرات : 16

آمار کاربران

افراد آنلاین : 1
تعداد اعضا : 3

کاربران آنلاین


آمار بازدید

بازدید امروز : 36
باردید دیروز : 0
بازدید هفته : 39
بازدید ماه : 39
بازدید سال : 142
بازدید کلی : 74628

با سلام . لطفا ما را با عنوان سعيبد بيگدلو لينك نماييد . با سپاس







نام :
وب :
پیام :
2+2=:
(Refresh)

آمار وب سایت:
 

بازدید امروز : 36
بازدید دیروز : 0
بازدید هفته : 39
بازدید ماه : 39
بازدید کل : 74628
تعداد مطالب : 159
تعداد نظرات : 16
تعداد آنلاین : 1



Alternative content



تبلیغات
<-Text2->
نویسنده : سعید بیگدلو
تاریخ : جمعه 25 فروردين 1391
نظرات

زندگی همچون دریا،مشکلات ما مثل امواج این دریا وما نیز همچون صخره های موجود در این دریا می باشیم.امواج دریا گاهی آرام وگاهی پرخروش هستند.امواج آرام هیچ تاثیرومشکلی برای صخره ایجاد نمی کند در حالی که امواج پرخروش در صورت مستحکم نبودن صخره آن راخورد می کند.مشکلات کوچک تاثیر چندانی در زندگی مانخواهد داشت در حالی که اگردر برخورد با مشکلات بزرگ از خود استقامت نشان ندهیم دچارمشکلات عدیده ای خواهیم شد.

نوشته شده توسط: غلامی

تعداد بازدید از این مطلب: 55
|
امتیاز مطلب : 6
|
تعداد امتیازدهندگان : 2
|
مجموع امتیاز : 2


نویسنده : سعید بیگدلو
تاریخ : پنج شنبه 20 بهمن 1386
نظرات
يکی آبش شيرين و گواراست و يکی شور و تلخ، از هر دو گوشت تازه می خوريد، و از آنها چيزهايی برای آرايش تن خويش بيرون می کشيد و می بينی که کشتي ها برای يافتن روزی و غنيمت، آب را می شکافند و پيش می روند، باشد که سپاسگزار باشيد.
جایی که دریای بالتیک و دریای شمالی بهم می پیوندند.
دو دریای مختلف با هم یکی نمی شوند و بنابراین این حائل به وجود می آید...
 
نوشته شده توسط غلامی
تعداد بازدید از این مطلب: 80
|
امتیاز مطلب : 12
|
تعداد امتیازدهندگان : 4
|
مجموع امتیاز : 4


نویسنده : سعید بیگدلو
تاریخ : پنج شنبه 6 بهمن 1386
نظرات


آیا دوست دارید در آشپزخانه خودتان یک کوه آتشفشان کوچولو درست کنید؟ نترسید، این یک کوه آتشفشان واقعی نیست. این آزمایش به نسبت بی‌خطر است و گازهای تولید شده نیز کم و بیش غیرسمی هستند و فقط سی دقیقه طول می‌کشد.
نخست مخروط آتش فشان را بسازیم. 6 فنجان آرد ، 2فنجان نمک4 ، قاشق سوپخوری روغن غذا خوری و 2 فنجان آب را مخلوط کنید. مخلوط بدست آمده باید یکنواخت و محکم باشد (در صورت نیاز می‌توانید آب بیشتری اضافه کنید). بطری پلاستیکی را در ظرف مورد نظر به‌طور ایستاده قرار دهید و خمیر تهیه شده را در اطراف آن به شکل یک کوه آتشفشان فرم دهید. البته توجه داشته باشید که آن را به طور کامل نپوشانید، قسمت دهانه آن را برای اضافه کردن بقیه مواد خالی نگه دارید. قسمت بیشتر بطری را با آب گرم پر کنید و مقدار کمی از رنگ قرمز غذارا به آن اضافه کنید. شش قطره پودر لباسشویی به محتویات بطری اضافه کنید. دو قاشق سوپخوری جوش شیرین به بطری اضافه کنید. به آرامی سرکه را به بطری اضافه کنید. مراقب باشید زمان فوران کوه آتش فشان رسیده است.
گدازه‌هایی با رنگ قرمز ملایم در نتیجه واکنش بین 
جوش شیرین و سرکه تولید خواهد شد. در این واکنش مانند آتشفشان حقیقی ، دی‌اکسید کربن هم تولید خواهد شد. بدلیل تولید گاز کربن دی‌اکسید در بطری پلاستیکی فشاری ایجاد می‌شودو (به‌علت حضور پودر لباسشویی ) حبابهایی از آتشفشان خارج خواهد شد که چهره زیبایی به آزمایش می‌دهد. اگر چند قطره رنگ زرد هم به آن اضافه کنید، گدازه‌های خارج شده رنگ زیباتر و طبیعی‌تری پیدا خواهند کرد.

نوشته شده توسط غلامی

تعداد بازدید از این مطلب: 73
|
امتیاز مطلب : 13
|
تعداد امتیازدهندگان : 5
|
مجموع امتیاز : 5


نویسنده : سعید بیگدلو
تاریخ : شنبه 24 دی 1386
نظرات

تعيين فاصله ستارگان يكي از مشكلات بزرگ اختر شناسان است .با روش مثلث بندی و با استفاده از زاویه یاب می توان فاصله ستاره ها را تعیین کرد.

برای مثال ما می خواهیم با روش مثلث بندی فاصله ستاره ای از نقطه ای مشخص تعیین کنیم.

برای این کار مراحل زیر را انجام می دهیم.

مرحله اول : در این مرحله نقطه ای را که می خواهیم فاصله آن را از ستاره مورد نظر اندازه بگیریم تعیین می کنیم.(نقطه O) سپس در طرفین این نقطه دو نقطه دیگر با فاصله های مشخص از نقطه O تعیین می کنیم.(نقطه های AوB)

مرحله دوم : در این مرحله ستاره مورد نظر را نقطه C می گیریم و یک مثلث بین سه نقطه Aو Bو C فرض می کنیم.

مرحله سوم : در مرحله سوم با استفاده از زاویه یاب ، زاویه بین نقطه های Aو C را اندازه می گیریم و آن را زاویه CABمی نامیم و سپس با استفاده از همین روش زاویه زاویه بین نقطه Bو C را اندازه می گیریم و ان را زاویه CBA قرار می دهیم.

مرحله چهارم : در این مرحله داده ها را بر روی کاغذ می آوریم.زاویه ها را با همان اندازه ولی ضلع AB با یک مقیاس مشخص.به طور مثال اگر اندازه واقعی AB  ششصد کیلومتر است ما آن را در روی کاغذ6 سانتی متر در نظر میگیریم. مقیاس در اینجا یک صد هزارم است.

مرحله پنجم : در این مرحله پس رسم مثلث برروی کاغذ ضلع CO که همان ارتفاع مثلث است را برایش رسم می کنیم.این ضلع را با خط کش اندازه می گیریم.در پایان با یک تناسب ساده فاصله نقطه مورد نظر (نقطه C ) را از ستاره به دست می آوریم.

نوشته شده توسط غلامی

تعداد بازدید از این مطلب: 116
|
امتیاز مطلب : 10
|
تعداد امتیازدهندگان : 4
|
مجموع امتیاز : 4


نویسنده : سعید بیگدلو
تاریخ : شنبه 24 دی 1386
نظرات

در حضور دادگاه تفتیش عقاید ، ریاضی دان ، دانشمند و ستاره شناس بزرگ ایستاده است . او با اِدای سخنان دروغ می خواهد به گناه کبیره اش اعتراف کند تا دادگاه او را ببخشد و از مرگ حتمی نجات یابد . براستی گناه کبیره ای که او انجام داده است ، چیست ؟ او چنین اعتراف کرد :

" من گالیلئو گالیله هستم ، فرزند وین چفسو گالیله ، اهل فلورانس ، در این دادگاه زانو می زنم و در پیشگاه شما کاردینالهای مقدس عظیم الشان و روسای جامعه ی جهانی مسیحیت ، علیه کفر و الحاد در برابر این انجیل مقدس سوگند یاد می کنم که همواره به کلیسای کاتولیک رم معتقد بوده ام و به یاری پروردگار بزرگ اعتقاد و ایمان دارم . دادگاه محترم به من فرمان داد که از عقاید کذب خود مبنی بر این که خورشید مرکز جهان است و زمین و سیارات دیگر به دور آن می چرخند ، دست بردارم و هیچ گاه و تحت هیچ عنوانی این عقیده را بیان نکنم و در انتشار ان نکوشم . "

گالیله در سال 1564 میلادی یعنی همان سالی که ویلیلم شکسپیر نویسنده شهیر انگلیسی به دنیا آمد در پیزا یک از شهرهای ایتالیا چشم به جهان گشود . استعداد و نبوغ گالیله در کودکی کاملاً مشهود بود . او ذوق عجیبی در موسیقی داشت . به تشویق پدر ، رشته پزشکی را برگزید و به دانشگاه پیزا رفت . در بیست سالگی به اولین کشف خود دست یافت . او عقیده داشت با استفاده از حرکات نوسانی پاندول می توان ضربان قلب را اندازه گرفت.

در سال 1585 وضعیت مالی گالیله رو ه وخامت گذاشت ، ولی از آنجا که در دوره تحصیل در دانشگاه دانشجوی ممتازی نبود  ، دانشگاه به او کمکی نکرد. گالیله در این دوران از نظرات ارسطو درباره حرکت اجسام انتقاد کرد . این جسارت گالیله باعث شد تا دوک بزرگ توسکانی از او حمایت کند . به این ترتیب در بیست و پنج سالگی  ، استاد ریاضی دانشگاه شد و این عمل در میان استادان دانشگاه سر وصدای زیادی را برپا کرد ؛ اما گالیله به آنها توجهی نکرد .

گالیله به ستاره شناسی نیز علاقه داشت و با تلسکوپ اختراعی خود ثابت کرد سیاره ها با ستارگان فرق دارند و توانست ارتفاع کوه های ماه را تقریباً اندازه گیری کند . او برای نخستین بار 4 قمر مشتری را کشف کرد ولی مخالفانش با لجبازی می گفتند : چون پیشینیان به آن اشاره نکردند ، پس این اقمار وجود خارجی ندارند .

با این حال او دست از عقایدش نکشید و همین عقاید باعث شدند که او را به دادگاه بکشانند و به مرگ محکوک کنند.

گالیله در سال 1642 در سن هفتاد و پنج سالگی چشم از جهان فروبست و حتی تا آخرین روزهای زندگی خود تحت تعقیب کلیسا بود .

می توان گفت گالیله غولی بود که نیوتن روی شانه هایش ایستاد و جهان را بهتر نگریست .

گرد آورنده: علی غلامی

تعداد بازدید از این مطلب: 79
|
امتیاز مطلب : 17
|
تعداد امتیازدهندگان : 5
|
مجموع امتیاز : 5


نویسنده : سعید بیگدلو
تاریخ : جمعه 16 دی 1386
نظرات

 فسيل يا سنگواره چيست؟

معناى لغوى فسيل fossil (سنگواره) عبارتست از چيزى که از حفارى (كندن زمين) بدست آمده باشد . اما امروزه براى آن معناى ديگرى متصورند و آن را مدرک و دليلى شناخته شده از حيات گذشته مى دانند ؛ به عبارت ديگر فسيلها ، اجساد و بقايا و آثار موجوداتى مى باشند که...

 

 

تعداد بازدید از این مطلب: 112
|
امتیاز مطلب : 15
|
تعداد امتیازدهندگان : 5
|
مجموع امتیاز : 5


نویسنده : سعید بیگدلو
تاریخ : شنبه 7 آبان 1390
نظرات

تعریف عدد اتمی: تعداد پروتونها در هسته ی اتم که با حرف Z نمایش داده می شود.


تعریف عدد جرمی: به جمع پروتونها و نوترون های داخل هسته اتم گویند که با حرف A نمایش می دهند.

س: اتمی 7 پروتون دارد عدد اتمی آن چند است؟

ج: 7 

س: اتمی 6 پروتون و 6 نوترون دارد عدد جرمی آن چند است؟

ج: 12

تعداد بازدید از این مطلب: 109
موضوعات مرتبط: سوم راهنمایی , ,
|
امتیاز مطلب : 17
|
تعداد امتیازدهندگان : 5
|
مجموع امتیاز : 5


تعداد صفحات : 1
صفحه قبل 1 صفحه بعد


به وبلاگ ما خوش آمدید. با شروع سال جدید این وبلاگ جهت اطلاع رسانی و تبادل تجربه با همکاران و دانش آموزان دوره راهنمایی تاسیس گردیده است لطفا ما را از ارائه نظرات خود بی بهره نگذارید .با درود و سپاس


عضو شوید


نام کاربری
رمز عبور

فراموشی رمز عبور؟

عضویت سریع

نام کاربری
رمز عبور
تکرار رمز
ایمیل
کد تصویری
براي اطلاع از آپيدت شدن وبلاگ در خبرنامه وبلاگ عضو شويد تا جديدترين مطالب به ايميل شما ارسال شود